Slut på året och början på något nytt

Imorgon är det nyårsafton och i övermorgon ett nytt år. Som ett steg för att utveckla så väl min skidsatsning som att marknadsföra mitt nystartade företag, HS-hälsa o skidåkning, publiceras idag, inför det nya året, helenesoderlund.se som du nu har hittat till.

På helenesoderlund.se kan du läsa om min vardag i bloggen, kika in på företagets egen sida för bokning av träningsrådgivning och inspiration samt läsa om mina viktiga och så betydelsefulla samarbetspartners och sponsorer.

Tyvärr har inledningen av min tävlingssäsong inte varit den jag hoppats på. Efter en sjukdom i premiären i Bruksvallarna har huvudet velat mer än kroppen som inte känts alls så pigg som innan sjukdomen. Efter jul har dessutom nu nästa sjukdom smugit sig på och den egentliga starten i Morapinglan igår fick bytas ut mot honungsvatten och soffläge igår när halsen börjat svida.

Vad som händer härnäst är svårt att säga. Givetvis hoppas jag på start i skandinaviska cupen i Östersund nästa helg men då måste kroppen återhämta sig illa kvickt.

Säsongen är lång och det är inte mycket annat att göra än att gilla läget, slappna av och knyta näven i fickan. Trots att inledningen varit något helt annat än jag hoppats på vet jag att det finns mer inom mig när kroppen och knoppen samarbetar som de ska och som jag vet att de kan. Jag är inte nöjd med det här!

Jag hoppas att du ska trivas på min hemsida och att du kommer tillbaka hit! Än så länge är det lite tomt på vissa sidor och hemsidan är inte 100% klar utan vissa problem kommer du eventuellt märka av, framförallt om du just nu surfar i din mobil.

Gott nytt år från mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>