En saknad vän

Min vapendragare och fantastiska, numera halv-finska, vän Josefine är i stan. Eftersom att även skidorientering finns med under SM-veckan har hon tävlat idag borta vid Pumpen i Hosjö. Efter det tog vi en fika / middag tillsammans på Café Kopparhatten vid ån. Så härligt att få träffa Josefine igen efter alltför lång tid ifrån varandra.
Under de år jag satsade fullt ut på skidorienteringen var vi, i princip alltid, sambos under läger och tävlingar. Vi är väldigt lika hon och jag och vi passar lixom att bo ihop när vi är iväg. Lika pendantiska när det kommer till ordning och reda på rummet, lika strukturerade i vår planering och allmänt lika knäppa när det kommer till humor och skratt. Josefine och jag kan verkligen skratta tillsammans och vi har roligt ihop. Det är enkelt att umgås med henne och jag trivs i hennes sällskap. Sedan jag blivit mer längdåkare saknar jag Josefine lite extra mycket, just för att vi matchade så bra ihop som ”åka-på-läger-och-bo-tillsammans-sambosar”.

Lycka till imorgon Josefine!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>