Cateringcompaniet

Dagens inlägg vill jag tillägna min ovärdeliga, livsnödvändiga lunchsponsor Cateringcompaniet. Mat måste jag äta varje dag och med Er hjälp sparar jag massor av tid och kraft till annat som träning och skola eller andra vardagliga saker. Att plocka från Er fantastiska buffé på restaurangen på skolan, Vildgåsen, eller uppe vid Falu Gruva, varje dag är guld! Maten är alltid av högsta kvalitet och väljer jag att äta uppe vid gruvan, eller på rätt tid vid skolan, är det dessutom lugnt och skönt och inte speciellt mycket folk.
Ni gör mina dagar så mycket lättsammare och jag är så stolt att kunna presentera Er som en av mina allra bästa sponsorer! Tack Cateringcompaniet.

Här kan du gå in och läsa om Cateringcompaniet samt se deras lunchbuffé för just den här veckan. www.cateringcompaniet.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>