Med längtan efter våren.

Jag har haft några sämre dagar nu sedan sist jag skrev. Egentligen vet jag inte vad det beror på men det är som att energin inte riktigt finns där samtidigt som en rastlöshet pirrar i mig. En rastlöshet där jag vill göra någonting utan att egentligen veta vad.
Jag tror att denna rastlöshet är bristen av att göra det jag älskar ; åka mycket skidor, tävla och vara ute och träffa alla kompisar land och rike runt. I och med min skada är jag mycket mer hemma nu än jag varit tidigare på vintern och det är ovant.
Jag är van att planera mina dagar efter kommande tävlingar. Fundera på upplägg både i träning och i vardagen för att få det att fungera praktiskt inför kommande resa. I år har det inte blivit så och jag tror att det är därför jag är rastlös..

Jag tror dessutom att lite sol och värme skulle göra mig väldigt gott just nu. Visserligen har solen tittat fram på oss i några dagar, men jag vill ha mer! Jag längtar till vårdagarna och efter mer solsken.

Som ett litet plåster på såren dök en present upp hos mig på posten idag. Två par ”rehab-brillor” från bästa Bliz. Tack så mycket! Även om jag inte kan tävla i dem kommer jag att använda dem flitigt under vårens förhoppningsvis fina skarturer med två fungerande armar. Det ser jag fram emot.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>