Tumme upp.

Tänk vad lite solsken och träning kan göra. Igår var jag ganska nere och humöret var inte alls på topp. Vilodag och en disig himmel. Idag strålande solsken från klarblå himmel, skidåkning på förmiddagen och ett pass styrka på eftermiddagen och tummen pekar uppåt igen. Känner mig lite som en knarkare, beroende av min sol och träningsdos för att vara på topp.

Förmiddagens intervaller var tumme upp det med!
Var längesedan jag tränade med mina skidkompisar på DSA så det kändes väldigt roligt. Skejtintervaller för tjejerna och jag körde utan stavar. Åkte därför själv under fartdragen men ändå väldigt mycket positivt av att vara ute med gänget i spåret igen!

Nu sitter jag på bussen mot Mora och Vasaloppsstämningen igen. Imorgon, på fredag och på lördag hittar ni mig i Risentas monter i mässtältet där jag ska bjuda på smakprover och sälja produkter. Kom dit vettja. Risenta har otroligt mycket bra och goda produkter att erbjuda!! På kvällen imorgon åker jag upp till Sälen och träffar DHL:s lag till stafettvasan och pratar med och peppar dem inför loppet.

På söndag är jag föråkare på Vasaloppet och hoppas innerligt att mina armar orkar hålla i en lina efter en skoter så att tolkningen inte blir en mardröm..! Förhoppningsvis ska jag hinna heja på kämpade skidåkare i spåret också!

Snälla solen, fortsätt lysa på mig nu. Jag mår så bra av det!!

20130227-164919.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>