Södertälje, Rimforsa & Göteborg

Vi har givit oss ut på en liten semestertrip där vi förenar nytta med nöje. En långhelg som påbörjades tidigt i fredagsmorgon med en resa till Södertälje för service av Antons bil. Därefter vidare mot Trosa för en mysig lunch i solskenet vid ån. Har aldrig varit i Trosa förut, och även om det är en riktig sommaridyll som säkerligen lever upp väldigt mycket under just sommarhalvåret var det även under tidig vår väldigt mysigt att stanna till och se hur det såg ut.
Efter lunch for vi vidare mot Nyköping för Stadium outlet och sedan mot Rimforsa och Antons föräldrahem. I Rimforsa övernattade vi och efter ett tidigt intervallpass löpning igår morse och frukost rullade vi vidare mot Göteborg.

Efter incheckning på hotellet, lagom till start på herrarnas femmil, åt vi en sen lunch innan vi bokstavligt talat däckade i sängen. Vi somnade båda två och sov under herrarnas första 3 mil på loppet i Holmenkollen. Utvilade vaknade vi perfekt tills det skulle börja avgöras och herrarna skulle göra upp om segern! perfekt.

Middagen igår åt vi hos Antons syster och sambo, där vi även fick chansen att träffa deras lilla nytillskott i familjen, Linus. En riktig liten godbit. En månad gammal och mestadels trött och sovande men ändå så söt.

Dagen har börjat med en löptur i Göteborg och hotellfrukost. Eftersom att jag inte får njuta av hotellfrukosten imorgon innan operationen, då jag ska vara på sjukhuset redan klockan sju, ville jag unna mig en extra hotellnatt i Göteborg. Hotellfrukosten är ju så fantastisk och det skulle kännas så ovärt att bo på hotell och inte få njuta av den.
Nu sitter jag i sängen och tittar på damernas tremil från kollen. Anton är och springer orientering i Skatås men på grund av att jag inte törs riskera att få rivsår och liknande på armar och överkropp, som man ofta får av orientering, inför operationen avstår jag tävling. Det vore förödande och så surt om jag skulle nekas operation för några rivsår på armarna imorgon.
Det är nära nu. Imorgon ska armarna opereras och jag ska förhoppningsvis vara ett steg närmare friska och hela armar igen.

2 Svar på “Södertälje, Rimforsa & Göteborg

  1. Har flera gånger kikat in på din fina sida och slås varje gång av hur bra du är på att uttrycka dig i dina texter!! Har under många tillfällen denna vinter tänkt på dig. Det kommer med och motgångar och jag är övertygad om att du kommer gå stärkt ur det här. Vill önska dig lycka till imorgon! Du är modig! Kram på dig!!

    • Tack snälla Magdalena, vad glad jag blir av dina fina ord. Och tack för din omtanke. Stort lycka till i Stockholm och i Falun. Vi ses nog under helgen, ska ut och heja på dig! kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>