Vänner

Vänner är de som får vardagen att kännas ljus och lätt även i de mörkaste stunder. Vänner är de som alltid bryr sig och finns där. De behöver inte höra av sig varje dag. Riktiga vänner är de som finns där oavsett om de är närvarande eller inte, de som finns där i tanken och är närvarande i sin frånvaro. Det är många av mina riktiga vänner som jag inte har daglig kontakt med. Ändå vet jag att de alltid skulle ställa upp om jag skulle be dem om något eller behöva deras stöd. Precis som de vet att jag skulle göra detsamma för dem. Givetvis önskar jag att jag kunde ha alla mina vänner här på nära håll och träffa dem allihop varje dag, men så ser inte verkligheten ut.

Idag har jag träffat en av mina fina vänner i Falun, Jennie. Imorgon ska jag träffa två av mina fina barndomsvänner från Tierp, Sara och Linda. Dessutom kommer min nästan alldeles nyfunna och färskaste vän på besök – min älskade gudson Hugo.

Det här inlägget är till Er – alla mina fina vänner runt om i landet. Ni vet vilka ni är och på det sätt som jag vet att ni finns där för mig kommer jag alltid att finnas där för Er. Ni är underbara!

Ett svar på “Vänner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>