Så hur går det då?

För en vecka sedan exakt låg jag och vrål-sov! Inte bara en vanlig trött sovmorgon utan sömn i dess maximala grad! Det var en vecka sedan jag opererades idag. En vecka som gått förvånansvärt bra är avklarad. Visst, jag har ont ibland och allt har inte varit en dans på rosor men åtminstone några små steg i otakt men i rätt riktning. Inför operationen trodde jag att jag skulle bli halvt handikappad och sitta som en orörlig Michelin-gubbe i soffan med armarna hängande men nejdå. Det har som sagt gått över förväntan med inslag av lite smärta då och då.

I helgen har jag till och med smålufsat lite på plant och snöfritt underlag. Även om det inte blir några tuffa pass under veckorna med stygn mår kroppen och knoppen fantastiskt bra utav lite motion. Testcykel fungerar utmärkt och även crosstrainer utan att använda armarna.

Avslutar inlägget med att tacka mina fina vänner för en härlig och solig helg tillsammans! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>