Påsk i Färnäs

Påsken i år har tillbringats i färnäs hos mamma, pappa och Douglas. I torsdags efter en fin löptur med Jennie i Falun i torsdags åkte jag norrut.

I fredags träffade jag en annan fin vän och tog återigen en löptur i solskenet. Jag gör, tro det eller ej, annat än att springa tillsammans med mina vänner, men det är förfärligt skönt och praktiskt att ha kompisar som också tycker om att träna. Att förena nytta med nöje gör att tiden bara rusar iväg och de nittio minuterna löpning tillsammans med Annika bara försvann.

Lunchen därefter nere vid Harviken smakade förträffligt gott och vi hade en fantastisk eftermiddag i solen.

Igår morse packade vi, jag, mamma, pappa och Douglas in oss i bilen tillsammans med långfärdsskridskorna och åkte till Orsasjön. Återigen så vackert! Solen som glänser så där gnistrande i isen med skridskorna som går så lätt. Jag susade fram och njöt!

Tyvärr har en förkylning flyttat in i min kropp under dagen. Snuva och hosta. Så nu väntar några dagar i stillhet innan jag kan börja röra på mig igen. Som tur är har jag ju endel skola att jobba mig igenom tills vidare..

Imorse, efter en promenad med föräldrar och hund åkte jag hem till Falun igen. Så avundsjuk på mamma och pappa som skulle ta med sig vänner upp till garberg för skidåkning, grillning och sol i en snögrotta. Jag vill också åka skidor! Den påsk som varit, med solsken och minusgrader varje dag, är nästan som tortyr för själen hos en skidåkare. Men med stygnen kvar i armarna och nu förkylningen på det finns inget alternativ att ta sig ut. Även om det gör ont i hjärtat..

20130331-161458.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>