Yes!!

En knapp timme löpning utan smärta!! Bakercystan verkar vara borta och jag kan springa obehindrat igen. Underbart! Eller ja, obehindrat om jag bortser från skavankerna efter att jag smakat asfalt igår. Knät svider lite och höftbenet verkar ha fått sig en smäll som väckte mig varje gång jag vände mig under natten. Men det är ju som sagt bara ytligt och smärtan är säkert borta om någon dag.

Imorgon gör jag orienteringspremiär i skogen med karta när jag springer medeldistans i Norberg. Jag efteranmälde mig dit igår och drog vinstlotten med start sist av alla. Inför helgens Tiomila kan det vara bra med ett lopp i skogen och nu när benet känns bra ska det bli riktigt roligt!

I eftermiddag har jag fått ett extra pass i kassan på Ica. Så där kommer jag tillbringa min Valborgsmässoafton. Känns som att det kommer bli en lugn kväll då jag antar att inte speciellt många väljer att handla en kväll som denna!? Perfekt med lite extra klirr i kassan för mig! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>