Morsdag

Idag är det alla mammors dag. En dag då man ska uppmärksamma sin mamma lite extra mycket och visa lite mer än vanligt hur viktig hon är.
För mig är min mamma lika viktig, varje dag. På morsdag ska man ringa sin mamma om man inte träffar henne personligen. Jag ringer till min mamma varje dag.
Man kan annars sms:a sin mamma och skriva några fina rader på denna speciella mamma-dag. Jag sms:ar min mamma varje dag.
Det jag menar med detta är att jag egentligen tycker att dessa dagar, morsdag, alla hjärtans dag, farsdag och alla andra speciella dagar där man ska visa sin uppskattning till någon lite extra mycket, är ganska överskattat. Jag tycker att man kan tala om varje dag hur mycket ens mamma, pappa eller käresta betyder. Visst, jag älskar att ge bort presenter och givetvis är jag en person som följer strömmen dessa dagar och köper något fint och ger bort, fast jag egentligen tycker det är märkligt och lite överdrivet.

Min mamma är ovärdelig för mig. Hon betyder så mycket och jag vet inte hur jag skulle klara mig utan dessa dagliga sms eller telefonsamtal. Det behöver inte vara något speciellt för att jag eller hon ringer, utan jag tror att vi bara uppskattar att höra varandras röst.
Min mamma ställer upp i ur och skur, och det har hon alltid gjort. Hon vill alltid, och då menar jag alltid, mitt bästa i alla lägen. Visst, jag och mamma ryker ihop ibland och vi blir irriterade på varandra, men det är antagligen för att vi är väldigt lika hon och jag. Trots detta vet jag, och förhoppningsvis även hon, att vi bara vill varandra väl.

Så, på morsdag och alla andra dagar, varje dag, året om, vill jag bara säga att jag älskar dig mamma! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>