Hedrande utmärkelse och stipendium

För snart en månad sedan fick jag ett mycket hedrande telefonsamtal från Hudiksvalls IF skidor. Ett telefonsamtal där jag fick veta att jag tilldelats ett stipendium från Fredrik Karlssons minnesfond. Med hjälp av en ansökan av fina Olle Andersson och hans fantastiska fru Ingrid, som bara några dagar senare så tragiskt lämnade oss efter en lång tids sjukdom, hade jag blivit utvald som stipendiat.

Att Ingrid fick vara med och skriva denna ansökan känns väldigt stort för mig, och samtidigt känner jag mig väldigt hedrad med tanke på att jag kände och ingick i samma träningslag som Fredrik. En person som var så livsglad, så omtänksam och en sådan profil, både inom idrotten men även som människa och kamrat. Alla kände Fredrik och alla visste vem han var och hur han var. Fredrik var en person som tog vara på livet och verkligen levde det fullt ut till sin sista dag, alltid var positiv och alltid hade ett leende på läpparna. Att bli tilldelad ett stipendium i Fredriks anda känns både stort och betydelsefullt för mig och gör mig på något sätt påmind om hur skört livet är och att jag inte ska gräva ner mig i småsaker utan istället njuta av allt fint jag får vara med om genom idrotten och i min vardag.

Så, med detta inlägg vill jag tacka Fredriks familj och Hudiksvalls IF för den fina utmärkelsen som ni även kan läsa om via denna länk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>