Plockar höjdmeter i Davos

Det finns riktiga grispass jag genomför som skidåkare. Träning i spöregn, i kräksnö, på blöta myrar, i dåligt preparerade spår eller bara på dagar då kroppen skriker efter vila. Pass man bara tar sig igenom för att man på något ska och bara bestämt sig för det.

Och så finns det soliga skidgångspass i Davos! :)
Förmiddagens pass var magnifikt! Sagolikt. Underbart. Magiskt! Orden räcker inte till. I två och en halv timme traskade vi uppför och sprang om vartannat för att nå toppstationen för det lilla tåget på 2663möh! En klättring på 1100 höjdmeter och med vyer som inte med ord går att beskriva runt om.
Det spelar lixom ingen roll om man har en ”dålig dag på jobbet” här, det går som av sig själv iallafall.

Någon dålig dag på jobbet hade jag inte idag och därför blev ju denna förmiddagstur en höjdare på ALLA sätt! Det är grymt att vara här på läger med världens bästa skidklubb och njuta av träning av högsta kvalité och gemenskap i denna miljö i över en vecka. Det här är livet på en pinne det! :)

20130711-135805.jpg

20130711-135822.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>