Ett tröskelpass och personbästa i höjdmeter över havet.

Inläggen här på helenesoderlund.se och icaniwill.se/helene varvas lite och vill ni följa med i hela min lägeruppdatering och även senare i hela min vardag får ni snällt bevaka båda sidorna! :)

Efter Cologna-day och racet upp i Val Mustair i lördags eftermiddag väntade igår en välbehövlig vilodag. En dag då kroppen fick slappna av och där huvudet fick tänka på annat. Att lägga in vilodagar på ett så pass långt läger är viktigt, både för att kroppen inte ska gå på en smäll men nästan mest för att ha en halvtidsvila där man kan lura huvudet lite.

Livigno var otroligt vackert på alla sätt och jag nästan lovade mig själv igårkväll att jag, när jag blir stor, ska flytta till denna underbara italienska alpby och leva som en italienare. Tänk vilken dröm att springa upp på en alptopp på morgonen, äta lite baguette och dricka vin och shoppa resten av dagen. Varje dag! :)

20130715-210301.jpg

Idag var det dax för träning igen där förmiddagspasset bestod av långa tröskelintervaller i klassisk stil upp i Dishmadalen. Efter fem tiominutersintervaller nådde vi slutet av dalen på 2007möh, lite småtrötta men nöjda efter ett väl genomfört pass. Min klassiska åkning, framförallt diagonalen stämmer allt bättre och jag ser fram emot att fortsätta utveckla min stakning in mot kommande vinter och tävlingssäsong.

20130715-210640.jpg

På eftermiddagen tog vi med oss stavar och traskade högre upp än jag någonsin tidigare varit. 3147möh!! Snacka om att känna sig liten på toppen! :)

20130715-210842.jpg

2 Svar på “Ett tröskelpass och personbästa i höjdmeter över havet.

  1. Då slog du oss i dag. Vi kom bara gick bara upp på 2500…..
    Ha de fortsatt bra o hälsa alla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>