Vännerna.

Egentligen vet jag redan innan jag börjar skriva detta inlägg att mina ord inte riktigt kommer att räcka till. Att det kommer att bli mycket vackert dravel och ord som försöker beskriva något som inte riktigt går att ordsätta eller förklara.
Inlägget är tänkt att riktas mot alla mina underbara, fina, omtänksamma, vänliga och så betydelsefulla vänner. Alla de nära och kära som finns där, inte bara för att stötta och peppa, utan mest för att de är just sig själva.
Ni kan inte ana hur mycket jag värdesätter Er, alla på olika sätt, just för att ni är ni. Alla väldigt olika, men ändå med så många fina sidor som gör att jag uppskattar Er, precis så som ni är.

Ni vet vilka ni är, och oavsett om vi ses varje dag, en gång i veckan, en gång i månaden eller en gång per år så betyder ni alla lika mycket. Ni är bäst! <3 20130112-064911

Ett svar på “Vännerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>