En dag att minnas.

I lördags var det en stor dag i familjen Söderlund. En dag som vi sent ska glömma och som vi kommer att minnas med stor glädje, massa skratt och enormt mycket kärlek. En dag då familjen Söderlund utökades och fick en ny medlem. Dagen då storebror Peter gifte sig med sin fina Towe.

130 gäster hade samlats i Mora kyrka för att delta på vigsel med efterföljande fest i östnors bystuga. 130 glada gäster som bestod av vänner, släkt och arbetskamrater. Att få gå på bröllop är alltid magiskt, att få gå på min egen storebrors bröllop var sagolikt.

Det var en så fin och vacker dag och jag är otroligt glad att jag fick dela denna dag med ett av de allra finaste par, Peter & Towe. Två personer som passar så där extra bra tillsammans, som kompletterar varandra och som gör varandra strået vassare. Ett par som kan kännas som gjorda för varandra! :)

20130924-073459.jpg

20130924-073520.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>