Vad hände där!?

Jag vet inte om det berodde på att min kära bror med fru agerade visningsbild på inlägget på facebook, om rubriken var extra intresseväckande eller om det helt enkelt bara är mer intressant att läsa om ett bröllop i Mora kyrka än om min vardag som skidåkare? Igår slog jag läsarrekord på bloggen med hästlängder tror jag. Nästan 250 unika besökare på inlägget som handlade om dagen fylld av kärlek. Intressant eller skrämmande, jag vet inte..?

Jag hoppas att jag inte gör Er besvikna när jag berättar att min blogg oftast, trots dessa siffror, i fortsättningen kommer att handla just om mig och mina dagar. Om bilder på Peter & Towe kan locka Er att fortsätta läsa mina inlägg får jag väl försöka göra någon slags deal med dem som modeller här på bloggen kanske? ;)

Min dag har, som oftast, ägnats åt träning. Två distanspass. Ett ensam på skejtrullskidorna och ett tillsammans med Emma på klassiska skidor och stakandes. Mitt knä fortsätter att göra ont och löpning är därför inget alternativ. Dala Sports Academys skidgrupp var på förmiddagen i Romme och gick skidgångsintervaller. Skidgång som annars är något av det bästa och roligaste jag vet i träningsväg, men som jag i nuläget inte kan vara med på. På grund av ett knä som jävlas! :(

Nästa vecka ska jag försöka mig på ett skidgångspass på bandet inne i friidrottshallen. Givetvis inte samma lyckorus som ett pass utomhus i en slalombacke en vacker och solig höstdag, men ändå en variation i träningen. Rullskidåkningen blir lite enformig i längden och med hjälp av bandet i hallen kan jag göra backen så brant jag vill och samtidigt slippa utförslöpningen mellan intervallerna. Jag vet inte alls om det kommer att fungera och om mitt knä kommer att hålla för detta, men det är värt ett försök.

Ikväll ska jag och Jennie ha tjejkväll. Middag ute på restaurang och bio är planen. Mysigt! :)

citat_137079005-465x313

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>