En fredag som började med attack & fortsatte med skadad lack..

Imorse var det dags för hårdkörning igen. Denna gång på skejtrullskidor i Högbo-området med DSA. 4+1 minutersintervaller där de fyra första minuterna var tröskel och sista minuten en maxspurt. Alla intervaller i stigningen på stora vägen upp mot hoppbackarna då bostadsområdet var täckt med glashala löv.

Attack och bra tryck kan symbolisera min morgon i intervallbacken. Trots att kroppen inte var helt fräsch och så där extra rapp var det ändå en positiv känsla där jag själv känner att jag tar kliv och steg i rätt riktning. All rullskidåkning under hösten verkar ha lönat sig, framförallt sett till överkroppstyrkan som den medfört. :-)

Efter fem intervaller infann sig, förutom den givna tröttheten, en känsla av lugn & självförtroende i mig. Ett härligt besked och en härlig känsla när det funkar och flyter på trots att jag känner att det ännu finns med kvar att hämta. Sommar-ryggsäcken med träning verkar dock hittills ha packats på ett bra sätt..

Lugnet utbyttes dock redan innan lunch mot stress och en gnutta förtvivlan. När jag skulle parkera bilen uppe vid lunchen på Geschwornergården blev nämligen bilen, Antons bil, påbackad. Repad lack och en liten bula i plåten på sidan, så onödigt!! Trots att det inte var mitt fel blir känslan obehaglig. Jag hatar att förstöra saker som inte är mina…!!

Som tur var hade jag blivit inbjuden på en kopp kaffe hos min fina Emma efter lunchen så humöret återgick ganska snabbt till det positiva igen innan det var dags för dagens andra träningspass – stakning och styrka.

20131011-203509.jpg
Älskade vän!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>