Ett långpass med kalla fötter.

Igår när jag tog mig på rullskidor fram och tillbaka till friidrottshallen för att köra mitt testrace var det rejält blött på vägen. Utan stänkskärmar på rullskidorna var både pjäxor och tights blöta och smutsiga när jag kom hem. Så pass blöta att de ännu inte torkat ordentligt i morse när jag återigen begav mig ut på rullskidorna.
Med bara någon plusgrad i luften blev mina fötter därför, på grund av det blöta, fort frusna. Att jag skulle staka ett långpass, och alltså inte använda ben eller fötter överhuvudtaget, gjorde inte saken bättre.
3 timmar senare var fötterna som isbitar och jag var väldigt nöjd över att få gå in och duscha fötterna varma igen. :)

Eftermiddagen spenderades i gymmet där jag körde igenom mitt styrkeprogram som nu inför stundande säsongspremiär består av ett antal explosiva övningar. Jag tror att det är 7 eller 8 övningar som inkluderar hela kroppen med alltifrån frivändningar till enbenshopp och stakkast med medicinboll. Ett program som inte är så muskulöst ansträngande utan mer har syftet att göra musklerna pigga, alerta och spänstiga helt enkelt.

Ikväll är jag bjuden på födelsedagsfika hos min älskade vän Jennie. Mysigt att hänga med brudarna en kväll och få gott fika till det. :)

20130112-064911

Ett svar på “Ett långpass med kalla fötter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>