Samarbete som är GULD värt!

I början på förra veckan fick jag ett mycket glädjande besked om att min lunchsponsor, Cateringcompaniet i Falun, som restaurangerna Vildgåsen på Högskolan Dalarna och Geschwornergården vid Falu Gruva hör till, vill fortsätta hjälpa mig i min vardag och servera mig lunch. Detta är jag enormt tacksam för och ser som guld värt i min idrottssatsning. Det underlättar väldigt mycket att slippa laga lunch mellan träningspassen på för- och eftermiddag eller de dagar eftermiddagen ska ägnas åt skolarbete. Att lunchen som serveras dessutom är god och av bra variation är ju en stor bonus! :)

Vildgåsen & Geschwornergården är två restauranger som definitivt är värda ett besök om ni inte varit där! För att se deras lunchmeny klicka här.

Cateringcompaniet_undersida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>