Vad händer?

Ursäkta mig för mitt enormt dåliga uppdatering av hemsidan och min vardag just nu. Jag har helt enkelt inte haft lust & ork att blogga så frekvent på slutet, och därför också struntat i det. Min målsättning brukar vara att få ner ett inlägg till er åtminstone varannan dag för att informera om läget, men det har brustit lite den senaste tiden..

Det har egentligen hänt ganska mycket på slutet & mitt i alltihop är det ju faktiskt ett OS som pågår i Soji vilket jag givetvis följer så mycket jag bara kan. Längdskidåkningen är så klart favoriten men även skidskyttet & andra skidgrenar som jag inte är så van att se, som Slopestyle och Alpint, är spännande att titta på! Och som längdskidåkarna levererar!! Det är så imponerande att se & jag blir så glad, speciellt för min älskade vän Emmas skull, att det äntligen börjar släppa och hon gör sina bästa lopp på hela säsongen just på OS! Vilken tjej, vilken enormt stark & cool tjej hon är!

Jag har bestämt mig för att skjuta mina studier åt sidan lite för tillfället och kommer istället under våren att jobba lite på Ica Maxi. Kanske inte speciellt mycket nu de närmaste veckorna, men när skidsäsongen lugnat ner sig lite in mot mars månad kommer jag att återvända till kassa-arbetet. Jag har inte energi och ork att lägga ner 100% på skidåkningen och 100% på en C-uppsats i nuläget. Det jag gör vill jag göra ordentligt och därför väljer jag att skjuta fram mitt examensarbete lite. Det var ett tufft beslut att ta, men nu när det är gjort är jag väldigt glad & stolt att jag ändå valde att göra så här. Det kommer att bli bra!

Jag är dessutom på jakt efter en ny lägenhet. Så om du, eller någon du känner, har en etta som står tom eller du vet kommer att bli ledig är jag tacksam för alla tips. Lägenheten ska finnas i Falun och gärna så centralt som möjligt eller på rätt sida ån, det vill säga så nära Högskolan & Lugnet det går. :)

I eftermiddag ska jag bege mig upp till Hemus för skidlektion 2.0 med Jale. Det var någon vecka sedan vi hade den första lektionen och idag kommer alltså uppföljaren. Vi ska ju som jag tidigare skrivit åka StafettVasan under Vasaloppsveckan vilket jag ser fram emot.

I helgen är det Team Sportia Cup i Borås dit vi rullar imorgonbitti. En klassisk sprint och en masstart i klassiskt över 15 km. Förväntningar har jag inga. Jag ska åka så fort jag kan!

DSC_0048

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>