Nytt samarbete – Organic Food Bar.

Att vara äggallergisk, inte tåla laktos och vara känslig för vete i för stora mängder är ofta ett problem när det gäller att hitta energibars som fungerar för min mage och som jag tål. Att äta en energibar efter ett träningspass eller kanske ibland under ett långpass är bra både för återhämtningen men ibland också för att fylla på energidepåerna om orken börjar tryta.
Jag har undersökt och lusläst innehållsförteckningen på energikakor och bars från många producenter och i många av dem finns antingen mjölkprotein, äggviteämnen eller gluten.

Mitt hopp om att hitta en energibar som jag kan äta väcktes när jag såg att två andra duktiga skidåkerskor samarbetade med ett företag vid namn Organic Food Bar som arbetar 100% ekologiskt, laktos- & glutenfritt för aktiva människor på fritid, jobb och träning.

Och, från och med idag kan jag stolt presentera mitt eget samarbete med Organic Food Bar. Ett samarbete som gör att jag slipper oroa mig för att få problem med magen vid intag av energibars i samband med eller efter träning & tävling. Att Organic Food Bars erbjuder protein- och energibars som är 100% ekologiska känns givetvis också otroligt bra! :)

2010OFBlogogulrektangular

2010OFBlogoglutenfree

2010OFBitswhatsinside

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>