Only the best is good enough

Igår fick ni läsa om min revanschlust och vilja att lyckas bättre med min säsong 2014/2015 än den som varit. Stolt kan jag nu avslöja att jag kommer att ha bästa tänkbara hjälp på vägen mot detta genom den eminenta och proffsiga rullskidsleverantören Elpex.
På Elpex egen hemsida kan man läsa detta:

Elpex siktar på guld! Precis som elitåkarens blod svett och tårar, eller som motionärens enträgna kämpande på vägarna eller i skidspåren – är vårt mål och vår ambition att leverera de bästa produkterna på marknaden oavsett nivå. I Elpex sortiment ska det finnas kvalitétsprodukter för alla.

Ledord som jag fastnar för och som gör att jag, utöver min personliga åsikt om att Elpex levererar rullskidor i världsklass med härlig åkkänsla, definitivt känner mig stolt att under våren och sommaren presentera mig som en av Elpex teamåkare.

Logo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>