Vilket härligt gäng!

I helgen hade IFK Moras SK upptaktsläger för oss seniorer. Skidsäsongen 2014/2015 är igång och nu är det bara fullt fokus framåt som gäller. I torsdags eftermiddag samlades vi för ett stakpass tröskel i viborgsområdet och därefter åt vi gemensamt middag i Vasaloppets hus. Fredag och lördag körde vi två pass om dagen för att igår avsluta med ett långt crosspass på Gösta Larsson banan i vattnäs och rullskidåkning.

Tack vare god uppslutning, ett taggat gäng och väl planerade träningspass har detta varit mycket bra och givande dagar. Att dra iväg på rullskidor med närmare 20 klubbkompisar omkring sig med liknande mål i sikte är häftigt! Det motiverar och det inspirerar! :-)

Extra roligt såklart att vår nya klubbkompis Marika Sundin också var med oss under dessa dagar! :-)

Under helgen, närmare bestämt i fredags, hann jag även med att fylla 27år. Och vad passar väl bättre än att förgylla födelsedagen med två träningspass i halvrisigt och kyligt väder!? ;)
Tack ALLA vänliga själar som hörde av sig och gratulerade mig. Det betyder otroligt mycket! :D

Nu väntar en spännande vecka fylld med massa kul. Tillträde till ny lägenhet, rustning, träning, tävling och födelsedagskalas i helgen!

20140512-150952.jpg
Foto: Johan Trygg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>