Tiden flyger iväg.

Jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera bloggen nu för tiden. Om jag ska skylla på tidsbrist, värmeslag eller dålig motivation till att skriva vet jag inte, så jag skippar bortförklaringarna och låter er nöjas med att det faktiskt kommer ett inlägg nu. :)

Sommaren bara rusar fram och förbi. Jag tycker inte det var längesen vi avslutade säsongen uppe i Åre i mitten av april. Nu är det augusti och drygt tre månader senare. Tre månader framåt i tiden är det inte långt kvar till att återigen dra igång en ny tävlingssäsong. Den så spännande säsongen 2014/2015! :) men hjälp vad tiden går fort!

Så vad gör jag då som får dagarna och veckorna att rusa förbi?

Sedan sist, alltså efter 3-dagars i Sälen, har jag hunnit med ett höghöjdsläger i Davos med skidklubben. Ett riktigt lyckat och bra läger där vi, trots halvrisigt väder inledningsvis, höll humöret & insatsen uppe under alla 8 träningsdagar. Kanske bidrog vädrets makter, som bjöd på solsken och sommarvärme de tre sista dagarna, till lite ny energi när vi plötsligt både kunde se & besöka topparna runt om oss. Att springa & gå med stavar upp på alptoppar är rena rama rekreationen för mig. Jag fullständigt älskar det!! :)
Många träningstimmar och en rad fina intervallpass skrapade vi ihop där nere i Schweiz tillsammans med en mängd vackra vyer och härliga minnen.

De två veckorna som gått efter lägret i Davos har jag spenderat dels hemma i Färnäs och Mora-trakten samt i lägenheten i Falun. En utflykt i kanot på Litterån i Venjan och en löptävling med efterföljande bad vid klipporna i Mångbergsån är väl det mest utstickande från vardagslunken med dubbla träningspass, vila & mat.

Imorgon, eller närmare bestämt om vara några timmar, väntar nästa äventyr. Klockan 3 inatt & 7.45 imorgonbitti flyger jag tillsammans med min familj; mamma, pappa, storebror och hans fru Towe, till Zürich. Därifrån bilar vi till Livigno för en veckas semester i de italienska alperna! :)

En semester som, om jag känner mig själv och min familj rätt, inte kommer att bli en slapp vecka i en solstol vid hotellets pool, utan som kommer innehålla en hel del aktivitet och träning. ;)

Livigno, som ligger på 1800 meters höjd, är ju en välkänd tränings- och lägerort i skidkretsar och självklart ska även jag utnyttja detta och passa på att träna endel när vi är borta. Skillnaden mot en normal ”lägerpackning” är väl att myskläderna är utbytta mot lite finare kläder att använda vid middagar & på ”fritiden” efter träning. :)

Så, jag ska alltså åka tillbaka till dessa älskade alper ännu en gång denna sommar vilket jag gläder mig enormt mycket inför! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>