November

Så var det då November. NOVEMBER!! Vart tog sommaren vägen!? Vart tog hösten vägen!? Det är ju för fasen snart vinter!

Förra veckan blev en ganska konstig vecka, då jag i inledningen av veckan inte riktigt visste om jag höll på att bli sjuk. En lite skum känsla i kroppen på måndagskvällen och på tisdag morgon gjorde att jag stod över mitt inplanerade staktest på bandet på Livi och valde att ta någon lugnare dag. Ett beslut som i efterhand visade sig vara klokt då jag slapp sjukdom. Redan i onsdags kunde jag träna lite lätt igen och på torsdagen och in mot helgen var jag helt på banan igen med dubbla pass och Baggbointervaller bland annat. Igår hade jag en välbehövlig vilodag där jag sov ut, tog en morgonpromenad, åt frukost och träffade mamma & pappa som var på genomresa för lunch på Geschwornergården. Ja för vet ni? Även på helgerna får jag äta mat vid Gruvan och det är jag enormt tacksam över!
Eftermiddagen spenderades tillsammans med Jennie som jag inte träffat på evigheter och sedan väntade en lugn kväll i TV-soffan.

Idag har jag varit ut på rullskidorna en sväng på förmiddagen, och jag var så nöjd att jag stuckit ut 20 minuter tidigare än planerat när himlen öppnade sig och det började regna precis när jag klivit innanför dörren. :)
En riktig ”superwoman-vurpa” hann jag med under mina två timmar också. Under en impuls slog jag ihop muttrarna på framhjulen och flög igenom luften för att sedan smälla ner i asfalten som en säl. Asfalten var som tur var blöt och jag gled på jackan och lyckades med konststycket att varken skrapa sönder mig själv eller kläderna..

Eftersom att det väntar ett nytt försök med maxtest imorgon, en vecka senare än planerat, hade jag bara ett träningspass på planen idag. Lagom spänd och nervös väntar jag nu in det där förbannade testet som man gruvar sig lika mycket för varje gång. Ni har säkert förstått att det där maxtestet är lite av en skräckblandad förtjusning för en skidåkare. Det är egentligen inte värre än något annat träningspass av den hårda och tuffa sorten, egentligen lite lättare då det bara handlar om att bli trött en enda gång. Men, att få alla siffror på pränt, att ha en utsatt tid som man för sig själv ”måste” slå för att vara nöjd och att ha den där vidriga masken i munnen.. det är något extra!

Men, det är inte mycket annat att göra än att följa mitt eget måtto imorgon: KÖR BARA KÖR!

264123_522106624481776_1602835331_n

Ett svar på “November

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>