Väljer en.

I helgen är det FIS-tävlingar i Idre. En sprint i fristil imorgon och ett ”distanslopp”, om man nu jan kalla 6.6km för distans, i samma stil. Jag kommer att välja en av tävlingarna & då söndagens lopp. Anledningen till det är med tanke på framtiden där jag har viktiga helger som väntar som jag känner att jag vill spara lite krut till. Nästa helg är det Sverigecup i Piteå och helgen därpå skandinavisk cup i Vang i Norge. För att kunna hålla i träningen lite och förhoppningsvis kunna behålla den goda formen som jag hade i Bruksvallarna och kanske även toppa till den lite väljer jag en tävling efter förra helgens tre.

I veckan har jag fått med några skidpass på konstsnöslingan i Grönklitt, som jag måste ge en enorm eloge för det arbete som de lägger ner för att kunna erbjuda skidåkning i det annars så snöfattiga Dalarna!
Jag har också fått in ett riktigt bra intervallpass på rullskidor på bandet i Falun och en långtur i löparskorna på Jungfruberget.
Därimellan har jag bockat av en examination och ytterligare en kurs i skolan, samt ett arbetspass på maxi. Att kombinera skola/jobb med träning och tävling tycker jag är optimalt för att koppla av och bort elitidrotten då och då. Får dock kanske ersätta ICA maxi för de enorma mängderna handsprit jag missbrukar under mina arbetspass. Allt för att slippa förkylningar och annat så här i sjukdomstider ;)

Nu blickar jag framåt mot söndagen. Då är det dags att leende bege sig ut i skidspåret igen. :)
Håll tummarna vetja.

trim.C226B512-69C0-44A3-B9FD-282C31F5E1D0

En film från intervallerna. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>