En efterlängtad kroppsstrumpa – i vitt

Väskan står packad i hallen. Imorgon drar jag iväg på äventyr igen och denna gång med slutdestination Norge och lillehammer där säsongens första deltävlingar i den skandinaviska cupen ska avgöras.
Skillnaden nu mot tidigare helger, ja faktiskt på flera år, är färgen på kroppsstrumpan som ligger i väskan. IFK Moras blå, röd och vita dräkt har bytts ut mot en vit med gula och blå detaljer. I helgen tävlar jag för det svenska landslaget.

Efter mina resultat i bruksvallarna & Piteå har jag blivit uttagen som en av fem tjejer som får representera Sverige under helgens tävlingar. En uttagning som gör mig väldigt glad och som känns som ett stort och viktigt kliv på vägen mot mina stora mål.

Tävlingarna kommer att avgöras på samma skidstadion och på samma banor som förra helgens världscup i lillehammer. Det betyder utmanande terräng och rejäl skidåkning.
På fredag åker jag 10km fritt och på lördag avgörs en sprint i fri stil. Söndagens lopp är nog det jag ser mest fram emot. Ett masstartslopp i klassisk stil över 20km. Det blir helt fantastiskt spännande!

Håll tummarna för mig, om några dagar kör vi igen! :)

5 Svar på “En efterlängtad kroppsstrumpa – i vitt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>