En dröm som blir sann.

Hårt och envist arbete lönar sig alltid i slutändan, det har jag alltid varit helt övertygad om och trott stenhårt på.
Med stora mål i sikte har denna träningssommar och höst flutit på väldigt bra och jag har känt att jag utvecklats på många plan, både som skidåkare och som människa. Med ett mycket större lugn än tidigare, och med en fin känsla i kroppen gick jag in i tävlingssäsongen i Bruksvallarna. Där lyckades jag genomföra min bästa säsongspremiär någonsin med flera fina placeringar i resultatlistan. Därefter följde Sverigecupen i Piteå där jag vann min första delseger i cupen som senior för att sedan fortsätta min resa mot Lillehammer där jag så när som på några tiondelar fick kliva upp på pallen i två lopp på den Skandinaviska cupen. Ja, det har varit en fantastisk inledning på säsongen och när jag fick beskedet om att jag blivit uttagen att representera det svenska laget i Tour de ski – ja då slog hela jag frivolter av lycka!!

Att nå sina mål är underbart. Att få betalt för all tid jag lägger ner och för alla tunga träningstimmar jag sliter mig igenom är en enorm lättnad och så mycket glädje. Jag kommer att åka ner på touren utan krav och utan prestationsmål. Jag ska åka dit och åka skidor så fort jag kan. För efter denna inledning på säsongen vet jag att jag åker skidor riktigt fort när allt stämmer och när jag bara får njuta. Att grubbla, fundera, tänka och spekulera är inte min grej längre..

Det här ska bli så enormt fantastiskt jäkla roligt! Ni håller väl tummarna för mig!?

Kör bara köööör!! :D

12 Svar på “En dröm som blir sann.

 1. Grattis Helene !
  Jag är övertygad om att alla skidorienterare kommer att hålla båda tummarna väldigt hårt för dig under touren !
  Ta chansen att visa hur grymt bra du är !

  Håkan Holmberg, samordnare skidorienteringslandslaget

  • Heja Helene!
   Gud så kul för dig med tanke på all tid du lägger ner!!
   Vi grattar å det varmaste och hoppas att du får fina dagar ”där nere”.

   Kramar från Tryggwe och mig

 2. Stort grattis! Så kul att läsa det du skrivet. Det är härligt att du efter flera år kommer så här och allt liksom lossnar. Lycka till nu i touren och ha så kul! Heja heja från Sandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>