Winter wonderland.

Igår var jag uppe i Grönklitt och åkte skidor med en nära vän. Nästan 2 timmar och 20 minuter bara flög iväg. Vi pratade oavbrutet om allt som hänt och kommer att hända. En sån där tur som bara ger en massa energi och som gör att man kliver av skidorna med ett brett leende. Tack för det Annika!

Att Grönklitt dessutom, fortfarande, levererar skidspår i världsklass gjorde ju saken ännu mer njutsamt. Räls till klassiska spår, manchester på skejtbedden och full vinter. Häftigt! Det finns gott om snö kvar däruppe och att spårkillarna gör ett grymt jobb är det inget tvivel om. Alla spår är nydragna och det finns oändliga möjligheter att få till fin skidåkning, precis som det varit hela vintern. Grönklitt är ett paradis för skidåkning och att det tas tillvara på det här sättet är fantastiskt! :) Tack för det.

Imorse var jag och Emma ute och sprang ett distanspass. Även här flög timmarna iväg och två timmar kändes som en baggis. Tänk vad härligt det är med goda vänner, och dessutom vänner som inte är rädda för att flåsa lite samtidigt! ;)

Solen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>