Som att det inte vore nog..

… med positiva ord i gårdagens inlägg tänker jag fortsätta på lyckorus-banan med att berätta en annan EXTREMT rolig grej.

Igår kväll SPRANG jag igen!! :)

För första gången på drygt fem veckor sprang jag mina första steg, med undantag för typ 30 meter mellan bilen och gymmet någon gång bara för att prova lite. Igår sprang jag kontinuerligt under flera flera minuter och även om jag inte direkt kände mig fjäderlätt i steget och klampade fram lite som en elefant där bland blåbärsriset i mossan på Källviksberget så njöt jag. SOM jag njöt. Att springa betyder frihet. Det finns inget som är så befriande som att få snöra på sig ett par löparskor och bara springa, precis vart jag vill, hur fort jag vill och hur länge jag vill. Det mina vänner, det är livet och det är frihet för mig.

Jag ska inte förivra mig. Det kändes bra i vaderna igår och jag har inte fått något bakslag efter den lilla korta löpturen. Det betyder dock inte två timmar distanspass löpning imorgon, utan jag ska sakta men säkert introducera löpningen i träningen framöver. Kanske varannan dag kan vara lämpligt till att börja med? Känslan får avgöra lite. Jag provar mig fram. :)

Ja, det var bara det. En liten sak – men en otroligt viktig sak. Jag springer igen! :D

IMG_2334
Äkta glädje – i ett par löparskor en vacker höstdag för något år sedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>