Norge. Älskade Norge.

Befinner mig just nu i detta fantastiska land. Norge är en pärla för skidträning – verkligen!!
Jag har väl visserligen inte varit på så många ställen i Norge och tränat, men i området kring Lillehammer är det verkligen så fint. Fina rullskidbanor, ljuvlig löpning, härliga långa och utmanande backar och ja, terrängen är verkligen så fin! :) Alperna är speciellt, men de norska fjällen ligger inte långt efter.

Jag är här med klubben och stannar i 10 dagar. Bor på Sjusjœn i stugor och bara tränar, äter och sover. Ett underbart liv helt enkelt. Ärligt talat första lägret på SÅ länge som jag kan slappna av på riktigt mellan passen och bara vara. Inget plugg att tänka på och inget som hänger över mig eller gör mig stressad eller för med sig dåligt samvete.

IMG_6112
Gårdagens distanspass stakning. Frida och jag i avslutningen upp längs Nordsetervägen från Lillehammer.

Längre distanspass varvas med intervaller, både på rullskidor och gående / hufsande med stavar i backe. Benen fungerar bra och jag kan just nu träna ALLT! Igår sprang jag mitt första långpass och 2.30h i löparskorna var inga problem.

IMG_6106

IMG_6107

IMG_6109
Glad tjej med MASSA spring i benen.

Så ja, det jag ville förmedla var nog mest att jag mår bra, träningen flyter på och att Norge är vackert! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>