Hufs – det värsta bästa man kan göra!

Efter en fullspäckad helg, där träning varvats med jobb på Bagheera var det idag dags för en dag med ”bara” dubbla pass träning. :) På programmet stod ett pass som jag har lite lätt ångest för på morgonen när jag vaknar. Egentligen älskar jag det, men samtidigt vet jag att det kommer att bli fruktansvärt jobbigt och är alltså lite ångestladdat. Hufsintervaller i A3+-zonen. Alltså ett pass där hjärtat ska slå fort och hårt, där det ska pustas och frustas och där benen och armarna ska skrika av mjölksyra. Det är det som är meningen – att ta ut sig rejält!

Tillsammans med tolv andra ivriga skidåkare från DSA drog jag iväg mot Källviksbacken efter en grötfrukost. 6 stycken 5-minutersintervaller upp mot toppen på backen var planen. Eller, 30 minuter effektiv A3+ tid, och alltså ett X antal intervaller utifrån hur lång tid de tog. För mig tog alla intervaller mellan 5.10-5.14, vilket betydde att det blev 6 vändor upp.
Och vilket pass det blev! Min kropp var verkligen med mig idag. Eller, egentligen var det kanske mitt huvud som var med mig och som gjorde att jag kunde kämpa på, slita och kriga alla 6 intervaller. För benen blev trötta och armarna ännu tröttare, speciellt axlarna. Ändå kunde jag pressa upp min snittpuls högt högt och min maxpuls i 4 slag från max! Alltså en krigardag av rang! :)

Efter ett sådant här pass är jag bara så nöjd. Så nöjd med mig själv och så nöjd med den trötthet som bara smäller till efter lunch. Efter en, återigen FANTASTISK lunch på Hammars , sov jag som ett litet barn i soffan i en dryg timme. När jag vaknade visste jag varken vad jag hette eller vart jag var.

Första fem minuterna på eftermiddagspasset var plågsamma, men sen kom jag återigen in i ett sådant där härligt flow i stakningen och hade ett sådant teknikfokus att både tiden och jag bara flög fram. Tillsammans med Emma körde jag sedan lite redcordstyrka och sedan var min kropp nöjd för dagen. :)

Måste avsluta mitt inlägg idag med att återigen rekommendera Nya Restaurang Hammars. Självklart är jag lite partisk då de hjälper mig och stöttar mig med lunch varje dag, men jag vill verkligen säga att maten som serveras där är suverän. Det skulle jag säga oavsett samarbete eller inte! Varje dag när jag kommer dit överraskas jag av deras fräscha sallad, deras nybakade bröd och deras variation på god och smakfull mat. Att maten dessutom till stor del är närproducerad och att den är laktos- och glutenfri gör att jag ännu mer rekommenderar er att prova deras lunchbuffé någon dag. De har öppet alla dagar utom söndag och erbjuder dessutom väldigt förmånliga och bra priser på sin buffé. Tummen upp för det! :)

loggamellannobck

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>