BikeRay ny sponsor och det flyter på.

Från och med nu kan jag stolt presentera en ny sponsor som kommer att göra stor nytta i min träning och underlätta min vardag enormt mycket, speciellt under den mörka delen av året – under hösten och vintern. Jag kommer i höst och vinter aldrig att behöva stressa ut på mina eftermiddagspass för att slippa vara mörkrädd under sena kvällsträningar. Från och med nu kommer min BikeRay XCR pannlampa alltid att lysa upp stigarna och skidspåren åt mig och jag kommer att kunna träna även när det är mörkt ute utan några som helst problem. Utifrån BikeRays egen slogan kommer ”alla stigar vara som elljusspår..”

På Bikerays egen hemsida beskriver företaget sig på följande sätt:
”Vi är idag det bäst säljande pannlampsmärket bland orienterare i Sverige och Finland. Sverige AB är generalagent och ensam importör av M-Tiger Sports och BikeRays produkter i Sverige, Danmark och Finland. Distribution till konsument genom ett 60-tal fysiska butiker och webbhandlare samt genom egen webb-shop.”

bikeray-xcr

För övrigt flyter träningen på väldigt bra. Jag är i harmoni just nu & jag mår bra i det jag gör. Det kanske låter överdrivet positivt och lite klyschigt men jag kan nästan känna hur varje träningspass stärker min kropp och hur jag utvecklas stegvis bit för bit hela tiden. Jag litar på min känsla av att något som jag tror starkt på ger mig mycket tillbaka.
Träning varvas med jobb, både på Bagheera och Maxi och javisst- ibland stiger jag upp tidigt för att träna. Men, jag tror på det och jag litar på mitt upplägg, och därför tror jag också att det är utvecklande istället för belastande. Jag trivs på mina jobb och jag tycker att det är spännande med kombinationen. Det som mina arbetskamrater ger mig ser jag som värdefullt och något som också ger mig energi för att ta mig ut på rullskidorna, snöra på mig löparskorna eller lyfta vikter på gymmet när jag slutat.
Jag tror på det jag gör, jag mår bra och är harmonisk och lugn med det – och därför tror jag också att det är utvecklande! :)

IMG_6298
Stångtjärn – en plats som ger mig energi. Jag älskar stället!

IMG_6308
Harmoni ger utveckling.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>