Den där känslan.

Känslan när det träffar. När det nästan går av sig själv. När det känns som att jag flyger fram, kan åka precis hur fort som helst och inte går att stoppa. Ja, idag efter nästan en timmes kontinuerligt stakande på vägen från Källviken, via Olsbacka, Aspeboda, Ornäs förbi Barkargärdet och mot Domnarvet kom den där känslan. Känslan när stakningen sitter och när jag känner det där ”jaha, det måste vara såhär Daniel menar när han säger att jag ska göra si och tänka så…” :)

Förmiddagens pass var ett kortare långloppspass, eller, egentligen var det inte speciellt kort eftersom att det pågick under några timmar, men i långloppssammanhang var det ganska kort, tror jag. :) A2-A3 kontinuerligt arbete med inlagda maximpulser längs vägen. Tanken var 60 minuter kontinuerlig A2-A3 men när det där känslan av att jag flög fram dök upp efter ungefär 50-55 minuter så kunde jag inte stoppa vid 60 utan var tvungen att känna på det hela lite till, och lite till ;) Wow, vilken häftig känsla. Jag bara älskar när det plötsligt stämmer, efter allt nötande. Och visst är det märkligt att det plötsligt, efter 50 minuter av samma röreselmönster bara kan förändras från ”men vad sjutton, hur gör man!?” till ”Jahaaa, det är ju såhär Daniel menar..” :D

Jag tror iallafall att han menar så. Det kändes som att han borde mena så, och jag skulle så gärna ha velat ha den där känslan och de där sista 20 minuterna på film. Det hade varit kul att se och kunna jämföra minut 25 med minut 55. För det MÅSTE ha sett annorlunda ut. Eller, kände jag så fel!?
Nej, jag litar på att det var bra. Jag litar på min känsla och jag njuter av förmiddagens pass som kändes ”wow, det är så här det ska kännas”. För sådant lever man länge på. Den där känslan ni vet.

20140626-084527-31527092.jpg
Givetvis på mina rosa Elpex”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>