Falun.

Tillbaka i Falun igen. Efter en skön morgonpromenad med Douglas i Färnäs och frukost tillsammans med mamma satte jag mig i bilen, med ryggen spikrak mot sätet ;), och styrde bilen hem till lägenheten i Britsarvet. Skönt att komma hem, även om dagarna här inte blir så många framöver om allt går enligt plan.

Efter en god lunch med fantastiska köttbullar hos Johnny på Restaurang Hammars och en sväng förbi Ica Maxi klädde jag på mig igen för en lite längre promenad i kylan runt Kålgårn och ner mot gruvan. Två pass promenad blev alltså dagens aktivitet. Kanske inte riktigt vad jag är van vid och inte något att skriva till historien som en finfin träningsdag, men som helt enkelt får räcka just nu. Efter sjukdomen och med ryggen som är som den är finns inget alternativ ännu. Rörelse mår kroppen och knoppen bra av, och även om jag inte tränat idag så är jag faktiskt ganska nöjd och glad just nu. :)

Mina rehabövningar gör jag kontinuerligt och jag tycker faktiskt att ryggen känns bättre än igår och dessa ilningar som igår kom skjutandes ut i höfter och lår har avtagit något. Förhoppningsvis ger rehaben resultat ganska fort och förhoppningsvis är jag snart på banan igen, om jag bara har lite is i magen. Håll tummarna för det!!

Min plan är att kunna åka tillbaka till Mora på torsdag igen för att kunna glida fram lite på laggen i Grönklitt under helgen. Det ryktas om att de förlängt spåren och att det alltså går att åka längre än när jag var där senast. Som vanligt verkar Grönklittsgruppen göra ett bra jobb med snötillverkning och utkörning av snön så att det tidigt på säsongen går att få bra skidåkning. Det är uppskattat!

Till helgen är det första advent och därför har mina adventsljusstakar åkt fram under eftermiddagen. En mysig period av året väntar. Advent, lucia och jul. Mm, det är mysigt! :)

hammars463x185

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>