Fortsatt hostigt men med hopp om liv.

Jag har hostat så mycket att jag inte kunnat sova om nätterna. Legat vaken i hostattacker som inte haft några gränser. Hostat så att halsen gjort ont och att det svidit i hela bröstkorgen. Igår ringde jag till vårdcentralen och fick hostmedicin utskrivet – en hostmedicin som blev rena rama paradiset. Inatt sov jag drygt 11 timmar, i ett sträck! Så extremt skönt och välbehövligt. Att kunna bli frisk om man inte får sova känns ju nästan hopplöst, men nu finns det alltså hopp om en förbättring inom en ganska snar framtid.

I övrigt har jag försökt att fördriva tiden på bästa sätt. Jag promenerar med en vän som också är förkyld, jag bakar julgodis, jag ringer till personer som betyder massor men som jag pratar med alldeles för sällan och jag ser på tv eller klurar på vad jag skulle vilja göra vid sidan av min skidåkning framöver. En hobby, ett intresse lixom.

Jag har alltid haft ett stort intresse för blommor och för att binda buketter och arrangera fina grupper. Jag älskar att kombinera färger, former och storlekar på blommor. Ända sedan jag var liten har jag fått ett enormt lugn av att plocka blommor ute på vår och sommar. Jag har älskat att sätta ihop dem till vackra buketter, stora som små. I nian praoade jag på en blomsteraffär i Tierp och efter att jag slutat gymnasiet frågade jag om jag fick vara hos en av floristerna i Mora under en vecka. Bara vara där, utan betalt, bara för att jag älskade miljön och älskade att pyssla med dessa blommor och få dem att bli ännu vackrare tillsammans.
Ja, sanningen är faktiskt den att jag funderade på att söka till en floristutbildning efter gymnasiet, men att min vilja att bli så bra som möjligt på att åka skidor satte käppar i hjulet för det.

Nu ser jag mig därför om efter kvällskurser i bukettbinderi eller kanske någon helgkurs eller kortutbildning under våren där jag verkligen kan prova på detta på lite mer allvar. Som en hobby vid sidan om min satsning så klart, just för att jag känner ett sådant skönt lugn av denna syssla.

Min lilla blå bil börjar också ses som ganska passé och jag är på jakt efter något nytt. Främst är det leasing jag är inriktad på och idag besökte jag en av bilhandlarna i Falun för ett förslag. Jag fick god hjälp och har kanske något på gång. Hur detta ska finansieras vet jag inte riktigt, men jag får väl försöka jaga lite fler sponsorer som vill bidra och även synas på den nya pärlan så kanske det ska gå runt. Kanske just Du eller ditt företag vill hjälpa mig? ;)
Det finns ju helt klart ett behov av att ha en bil som skidåkare för resor till och från träning och tävling och för att få livet att gå ihop både praktiskt och tidsmässigt.

Nu hoppas jag på en god natts sömn igen och att jag är ännu lite friskare imorgon.

Godnatt på er!

Jale_undersida

Dhl_undersida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>