Besvikelse.

Jag är väl medveten om att jag B A R A är förkyld. Att jag inte är dödssjuk och att det hade kunnat vara betydligt mycket värre. Det finns de som har det otroligt mycket sämre än mig och som har all anledning i världen att vara mer frustrerade och uppgivna.

Men i min värld just nu, i den värld där skidsäsongen är i full gång, där jag har mina stora mål och ambitioner, där jag lägger ner hela min själ och vilja för att kunna tävla, njuta av skidåkningen och förhoppningsvis prestera på en nivå som jag vet att jag har potential för, ja – i den världen är jag enormt ledsen, besviken och frustrerad över min lilla
S K I T F Ö R K Y L N I N G, som den är i det stora hela.

En liten skitförkylning med täppt näsa, ett tungt huvud och en högre puls än normalt. En liten skitförkylning som kanske inte skulle hindra en ”vanlig” person från att gå till jobbet eller kunna leva precis som vanligt. För mig sätter den stora käppar i hjulet och förstör mina mål och ambitioner även om kommande helg med skandinavisk cup i Östersund. Fredagen och lördagens tävlingar har jag redan ställt in. Det finns en gnutta hopp om söndagens lopp, men det känns mer och mer som en önskan om att ett under ska ske över en natt.. Kroppen verkar vara ur balans, immunförsvaret är inte med mig och jag verkar suga åt mig förkylningar som en svamp.

Jag är besviken, jag är less och jag är uppgiven. Den här säsongen blir inte alls vad jag hade hoppats på och drömt om. Den fina utvecklingen som jag upplevt under sommaren, där kroppen varit pigg och stark, där huvudet har varit självsäkert och där jag vågat tro på och vågat gå min väg, försvinner allt mer. Jag VET att det i ett större perspektiv är oväsentligt, att det B A R A handlar om idrott och längdskidåkning, men i min värld är det här påfrestande. Jag är inte ensam, det är fler som får utstå både långvariga sjukdomar och elaka skador, men jag fokuserar på mig och mina känslor – och då är jag besviken. Ja, så är det just nu..

IMG_7037

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>