Släktmiddag & planering

Så var det söndag igen. Var tar veckorna vägen!? Snart är april över och vi går in i maj månad. Månaden när skidåkarna återuppstår efter vårvilan och det börjar vimla av rullskidåkare på vägarna här i Falun igen.
Personligen tycker jag att det känns ganska bra att få dra igång på riktigt snart igen. Visst är det skönt att inte ha någon plan att följa och kunna göra lite det man vill och känner för, men för en person som mig, som gillar struktur och ordning, så blir det härligt att få en plan att utgå ifrån igen.
En plan mot ett högt uppsatt mål, som ska göras på bästa tänkbara sätt och som förhoppningsvis ska göra mig både starkare, snabbare och mer uthållig nästa vinter. En plan som ska leda mig till drömmålet och andra framskjutna prestationer.

I helgen har jag varit i Åkesta utanför Västerås och hälsat på min kusin som fyllt jämnt. Det var en väldigt speciell och unik helg där vi kunde träffas och umgås alla kusiner med barn, något som inte händer speciellt ofta och är näst intill omöjligt att få till i längd-, gymnastik-, friidrotts- jobb- och småbarnsplaneringen.
Otroligt härligt och mysigt på alla sätt & en helg att minnas.

Imorgon ska jag ut och orientera för första gången i år och börja förbereda mig inför 10mila om några veckor. Därefter väntar en eftermiddag fylld av utvärdering och planering för sommarens och höstens träning. Tillsammans med Annika och Daniel, som ska fortsätta hjälpa och stötta mig och fungera som bollplank och tekniktränare under kommande säsong, ska planen läggas. Förra säsongens träning och tävling ska utvärderas där godbitarna ska följa med vidare medan det som inte riktigt fungerade ska kastas i soptunnan och glömmas bort.

Jag har ganska tydliga och klara tankar på vad som behöver förändras och förbättras för att jag ska nå mitt mål. Jag måste lära mig att slappna av mer, låta kroppen få återhämta sig och lägga jobbet på en mer hanterlig och rimlig nivå.Träningsmässigt tänker jag nog också förändra endel, både innehållsmässigt och till mängd sett.

Jag ser verkligen fram emot att få lägga upp en plan och sedan försöka följa den till dey yttersta.
Det känns fantastiskt att kunna fortsätta samarbetet med Daniel och Annika även i sommar. Båda två är otroligt bra för mig, både som person och skidåkare då de sitter på enormt mycket kunskap men också är mån om mitt välmående och min mentala hälsa.

Det är snart dags att kicka igång det här igen, och i år ska det bannemej bli jäkligt bra!!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>