Det är ju så enkelt.

Alltså löpning. Jag har sagt det förr och jag säger det igen – jag blir så glad i hela kroppen av löpning.

Idag hade jag ett 2h långt distanspass på planen. Först skulle jag jobba mellan 8 och 15.45 och den första tanken var då att åka rullskidor efter jobbet eftersom jag egentligen inte gillar att springa på eftermiddagen. Eller, det är inte själva löpningen jag ogillar men min mage tycker det är lite besvärligt. För mycket mat i magen med både frukost, lunch och mellanmål kanske och magen är oftast inte i fas för att springa. Men så idag fick jag erbjudande om bästa tänkbara sällskap i form av Emma när hon frågade om vi inte skulle springa ”vår runda” när jag slutat jobbet. Vår runda som startar vid Livi, går via Kålgårn till Ingarvet, det kuperade elljusspåret mot Stångtjärn, runt sjön och vidare mot grusvägarna tillbaka mot Bojsen beach och Jungfruberget. En runda på ungefär 2 mil som vi sprungit ett antal gånger men som var längesedan sist. En runda som tar oss omkring 1.45-1.50h att springa.

Magen var inte helt i fas idag heller men som jag ändå njöt av löpningen! Lätt, enkelt, lättsamt & bara njutsamt.
Vid stångtjärn började det regna och vi blev totalt genomblöta, men det var ändå så härligt! Snacka om en perfekt avslutning på en lördag. Underbart sällskap som jag kan prata om allt mellan himmel och jord med & löpning – ja, det är svårslaget!

image

Imorgon ska min kropp få vila, det känns välbehövligt! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>