Magiskt löppass.

Omkring 12-13 grader varmt. Klar, frisk och lite småkylig höstluft som värms upp av sommarsolen som ändå inte riktigt vill släppa taget. Gulnande löv på träden i en skog som består av höga granar och stora mäktiga ekar. Lite dagg och fukt i gräset från det regn som föll igår och ett par löparskor! Vad mer kan man begära!?

Morgonens och lägrets sista pass i Trollhättan bjöd på tre timmar löparlycka av högsta klass! Den första timmen var visserligen lite seg och tiden kändes som att den gick väldigt långsamt. Kanske en naturlig känsla då kroppen ändå var (är) lite mör och nöjd efter fem lägerdagar varav ett rejält race och två ytterligare intervallpass sedan i torsdags eftermiddag.

När vi kom in på Edsvidsleden, en knappt 15km lång vandringsled med start och mål vid slussarna i Trollhättan, släppte dock allt vad seghet hette och jag bara njöt! Löpning när den är som bäst. Lätta ben, storslagen natur och härligt varierande löpning uppför och nerför, i skogen, över öppna fält och åkrar, i trappor och på grusvägar. En fantastisk tur med den extra lilla kryddan att vädret var HELT PERFEKT för ett 3 timmar långt löppass!

Efter våra magiska timmar ute i skogen var det dusch, lunch och inpackning i bussarna som gällde innan vi rullade hem mot Mora igen. Två korta hemmaläger samt ett läger på Mallorca återstår av barmarkssäsongen. Det står inte på förrän det är dags för snöläger och således heller inte tills säsongen är igång på riktigt! I övermorgon är det september månad. Årets första riktiga höstmånad. Vart tog sommaren 2016 vägen!?

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>