Ensamvarg.

Ego? Ensamvarg? Tråkig? Osocial?

För tredje gången denna sommar är jag själv på läger. Två gånger tidigare har jag åkt till Torsby för att utveckla mina svagheter på egen hand. Kunnat fokusera på MITT och vara lite ego, ensamvarg, kanske lite tråkig och osocial men fasen så stark och ärlig mot mig själv. Jag behöver det här, och när jag inte hittat någon skidkompis som haft samma plan som mig – då har jag åkt ensam.

Den här gången skulle jag ha haft sällskap, men en förkylning satte stopp för det och jag fick återigen bege mig iväg på egen hand. Kanske lite mer osocialt och tråkigt denna gång när tanken var att jag skulle ha någon med mig, men jag tvekade aldrig på att åka ändå.

Att vara lite ensamvarg kan nog vara bra ibland. När jag åker iväg på mina egna små turer kan jag verkligen vara ego utan att någon annan drabbas av det. När klubben har läger, eller när jag tränar med DSA, är hemma hos mina föräldrar i Mora eller har personer runt omkring mig går det inte att vara 100% JAG, JAG, JAG! Jag måste anpassa mig efter gruppen och jag kan inte köra mitt race utan respekt för andra. Det funkar inte så och jag är inte sån.
Men, nu kan jag vara det! Jag kan vara ego, göra precis som jag vill, och behöver bara anpassa dagarna efter mig själv!
Hur skönt är inte det ibland då!?

Dessa dagar ska jag verkligen ta tillvara på och utnyttja till max. Se fördelarna med att vara själv istället för att tycka att det är dötrist utan sällskap. Jag trivs ju faktiskt ganska bra med det ibland, även om det givetvis är väldigt skönt att ha någon att skratta tillsammans med också.

Det är bara några dagar. Några dagar som kommer att göra mig gott, både fysiskt och mentalt. Göra mig starkare, få vara lite positivt egoistisk och se till vad som utvecklar mig på bästa sätt.

Det blir nog fina dagar. :)

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>