Att vara sjuk..

.. är verkligen fruktansvärt drygt och tråkigt! När kroppen är tung, huvudet är tungt, man hostar så att det känns som att lungorna ska sprängas och det lixom svider i hela svalget, snoret rinner från näsan (vart kommer allt snor ifrån!?) nej fy!

Sjukdomen har stegrats upp både söndag och måndag och igårmorse tror jag nästan att jag hade lite feber. Känslan då var pyton! Idag känns det lite bättre så nu kanske förkylningen har nått sin peak och att det faktiskt börjar vända? Jag har inte ont i musklerna längre och jag är mindre snorig. Jag fortsätter hosta och huvudet är fortsatt tungt, men idag känner jag ändå en ljusning på tillvaron.

Vad gör man då när man är sjuk!? Vilar, ligger i soffan, dricker honungsvatten och trycker halstabletter. Försöker dämpa hostattackerna så gott man kan och får tiden att gå.
Jag är vanligtvis ingen serie-följare, varken på tv eller datorn, men igår började jag titta på Skam. Den så omtalade norska serien Skam. Och där har jag fastnat totalt. Jag har alltså sträcktittat på två säsonger av Skam sedan igår eftermiddag. Haha!

Var tvungen att ta en paus nu och försöka tänka på något annat. Jag har ju i princip levt i Skams värld det senaste dygnet. Ett otroligt bra tidsfördriv om inte annat.

Men ja, förhoppningsvis har alltså sjukdomen börjat vända nu. Vi håller tummarna för det och chillar vidare. Fokus på rätt saker! :)

img_0022

Jag är snart tillbaka där igen. Det håller vi tummarna för!

Ett svar på “Att vara sjuk..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>