Det går åt rätt håll..

Hallå där!
Imorse vaknade jag upp till en vit vinterdröm utanför fönstret. All snö som kom igår låg sådär vackert på träden och hustaken och liksom spred en härlig känsla av riktig vinter. Äntligen!

Även känslan i min kropp går åt det positiva hållet. Jag är fortfarande inte helt frisk från den finska sjukan men det går åtminstone åt rätt håll nu. Idag, för första gången sedan förra fredagen, har jag inte ett huvud som väger bly. Idag känner jag mig piggare i kroppen, även om jag fortfarande hostar och rosslar litegrann. Min förhoppning är att kunna ta en kortare skidtur under helgen, men det låter jag vara osagt ännu. Ska vänta ut det här och inte vara för ivrig igång.

En sak som dock skaver lite i mig och som känns riktigt tråkig är det som jag missar i helgen på grund av sjukdomen. Inte nog med att den här sjukdomen kostade mig två tävlingar i Lahti, den kostade mig också en, antagligen väldigt fin och trevlig, helg i Bruksvallarna. Idag skulle jag ha åkt upp till Bruksvallarna och hjälpt min kompis Mikaela med ett skidläger för Länsförsäkringar som pågår mellan torsdagkväll och söndag. En helg som jag hade sett fram emot och som jag tyckte skulle bli både spännande och lärorik. Nu missar jag den på grund av den här jävla finn-sjukan, och det gör mig ledsen..
För även om jag mår bättre är jag inte frisk, och är man inte frisk ska man inte träna eller utsätta sig för kyla i flera timmar per dag heller för den delen. Det hade helt enkelt inte gått. Jag hade en viss förhoppning om att det KANSKE skulle funka i tisdags, men insåg igår att det var ganska långt borta.. Förhoppningsvis kommer fler tillfällen för liknande evenemang framöver.

En lite längre promenad med Douglas har jag iallafall orkat med på förmiddagen idag. Lite sol på nästippen tror jag kan göra gott för mitt tillfrisknande. Att det är ordentlig vinter ute gör mig verkligen glad i hjärtat. Finns det något tråkigare än en snöfattig och mörk vinter?

Jag håller fortfarande till hemma hos mamma och pappa i Färnäs och stannar nog här några dagar till. Att ha lite sällskap gör också gott när man är krasslig. Dagarna blir fruktansvärt långa annars. Hur länge jag stannar vet jag inte, men förhoppningsvis kan jag nog ta en kort skidtur i slutet av helgen och då är ju Grönklitt en stor favorit, så kanske stannar jag här tills dess.

Hoppas att Du mår bra och att du också får njuta av en vit, vacker vintervärld idag!

Kram från mig.

IMG_0189

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>