Bruksvallarna i sitt esse!

IMG_0676

I torsdags hade vi en helt magisk skiddag i Bruksvallarna. Fantastiska, stenhårda, folktomma räls att skida runt i. Solsken och någon minusgrad. Helt fantastiskt!

Vi har haft fina dagar i härliga Härjedalen. Ett härligt litet gäng från klubben. Vi har bott bra, ätit gott och fått sju fina skidpass i benen. Bruksvallarna har verkligen levererat och visat sig från sin bästa sida med tanke på att det bara är oktober månad. Att ha så långa skidspår att åka i så här tidigt är lyx, och att det dessutom har varit relativt lite skidåkare på plats har ju gjort det hela till en fin upplevelse utan trängsel.

Nu är vi lite mer redo inför säsongsstarten även om min kropp inte har varit den allra bästa under dessa dagar. Förhoppningsvis kan jag få den lite fräschare och mer redo till nästa läger, även det i Bruksvallarna, om två veckor. Ett läger som kommer att avslutas med säsongens första tävling om allt går som jag vill fram tills dess. Det närmar sig.. Men först lite rehabilitering av en fortsatt krånglande rygg och ett par veckor till med barmarksträning på hemmaplan. Barmarksträning som snart kan varvas med skidåkning när sparsnön läggs ut både på Lugnet och uppe i Grönklitt. Perfekt!

Tack IFK Mora för ännu ett förstklassigt läger tillsammans! Vilket gäng! Vilken klubb!

IMG_0642

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>