Ett sista farväl.

Imorgon kommer jag ner för att säga hejdå till dig farmor. Ett sista avsked.

Det kommer att bli en tung och jobbig dag, men jag vet att du inte hade velat att vi skulle vara ledsna mer. Du var glad, du skrattade och det är jag säker på att du vill att vi ska göra igen också. Det kommer att bli mycket tårar imorgon, men sedan lovar jag att vara just glad. Glad för dig, glad för din skull, glad för att du var min farmor, glad för att jag fick lära känna dig, glad för allt du givit mig. Jag lovar. Jag ska skratta imorgon också, även om dagen kommer att vara ledsam och fylld av sorg. Jag ska skratta för din skull!

Imorse provade jag de delar som är klara av VM-banorna på Lugnet. Den tidigare SM-banan har förlängts och utförsbacken är lite förändrad. Kurvorna är färre och inte lika tvära, och det går faktiskt att åka skidor på ett bra sätt runt banan. Det är varierad kupering, den är tuff, mördarbacken är minst sagt en vägg, utförsbacken är en utmaning, men inget är omöjligt och det börjar likna en riktigt bra bana enligt mig.
Med ett par armar som fungerar som de ska kommer jag så småningom att älska den banan. Brant uppför och en utmaning utför – perfekt för åkning på skejtskidor och så roligt!!

Jag ser fram emot många varv på den banan och att öva in varje del i minsta detalj. En dröm är att åka banan på en väldigt speciell tävling om två år och känna att den är som gjord för mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>