Kola i huvudet

Jag ska under våren skriva min B-uppsats på idrottstränarprogrammet med inriktning hälsa. Tanken är att jag ska gå upp med uppsatsen för opponering i juni vilket betyder att jag har gott om tid på mig. Gott om tid, både på gott och på ont.

Just nu är det helt stopp. Det känns som att jag har kola i huvudet, som att jag aldrig har gått i skolan eller skrivit uppsatser i hela mitt liv. Jag som vanligtvis brukar ha ganska lätt för just skrivande och rapporter i olika former.
Försöker övertyga mig själv om att det är allt som hänt den senaste tiden som sätter käppar i hjulet nu. Att jag haft för mycket annat att tänka på och att orden och tankarna inte riktigt räcker till för en B-uppsats också.

När Vasaloppet är över, som kommer att innebära mycket jobb både för klubbar, mitt eget företag och genom min anställning hos JALE, ska jag ta tag i uppsatsen på riktigt.
Efter operationen lär tid också finnas då jag nog inte kommer kunna göra så mycket annat än att läsa vetenskapliga artiklar med båda armarna i bandage..
Det blir en prövning för min stackars sambo det!

Imorgon ska jag springa Falun Borlänge City Cup här i Falun. En lång stadsorientering där jag ska försöka ge kroppen en rejäl omgång och en liten dos mjölksyra kanske. Det är den värd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>