Att plåga kroppen med hjälp av knoppen.

Idag var det min vilja och envishet att plåga kroppen med hjälp av huvudet som gjorde att passet på förmiddagen blev så grymt bra och otroligt högintensivt. En stadsorientering, Falun Borlänge City Cup här i Falun, med en bana som mätte 10km fågelvägen. Benen var ganska slitna idag efter intervallerna på löpbandet i torsdags som givit rejäl träningsvärk på framsidan av underbenen och jag fick verkligen kämpa. Men som jag kunde pressa kroppen ändå och så mycket vilja det fanns. Jag är väldigt nöjd med mitt genomförande och passet blev väldigt tävlingslikt med både mjölksyrakänning, lite magkramp och nästan spyan i halsen på slutet. Det låter kanske konstigt, men jag bara älskar det! Åtminstone efteråt. ;)

Efter en god lunch vid Gruvan som min fantastiska sponsor Cateringcompaniet bjuder på under helgen däckade jag i soffan framför VM-loppen på skidor. Efter att ha tagit ut sig själv är det så mycket ”lättare” att se på när andra sliter. Då blir det mest inspiration och den där känslan av att ta revansch som dyker upp. Jag har gjort mitt jobb, det jobb som i nuläget är min väg mot toppen, och jag kan därför se på när de andra tjejerna, som jag egentligen tävlar emot, gör upp om medaljer som jag också en gång vill försöka göra. Jag gör i nuläget gör det som fungerar för mig, på mitt sätt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>