Smakade asfalt efter 2minuter

Efter en helt galet bra helg i Uppsala tillsammans med mina fina vänner kom jag igår eftermiddag tillbaka till Falun igen. Helgen, som innehöll allt från chins på gymmet till brunchbuffe på Hotell Gillet och grillpremiär hos Anders Hassis, var glädje, glädje och glädje. På tåget hem igår hade jag en sån där härlig känsla i kroppen och ett brett leende på läpparna. Tack tjejer för den bästa helgen på länge!

Imorse gjorde jag, mot alla odds, rullskidspremiär! Jag hade egentligen som plan att vänta med detta, men eftersom att jag varit begränsad med att löpa på grund av mitt knäveck och då jag tröttnat lite på att nöta testcykel, ändrade jag min plan lite. Premiären började dock på sämsta tänkbara sätt! Efter två minuter, max(!!), gjorde jag en klassiker och slog ihop muttrarna vid framhjulen. Krasch! Asfalten var hård, idag igen!

Ett hål i min så snygga rosa träningsjacka och på tightsen, ett skrapat knä, en sargad höft och en tilltycknad armbåge men som tur är bara ytliga skador och ingen smäll på operationsärret.
När jag berättade för mamma suckade hon åt mig.. Jo, jag vet. Oturen verkar förfölja mig nu men jag är ju trots allt relativt hel. ;)

Rullskidsturen blev, efter den lilla olyckan, trots allt väldigt fin och med sällskap av Emma flög tiden iväg. Knävecket kändes dessutom bra och imorgon ska jag prova jogga lite lätt.

På lördag springer jag tiomila och förhoppning Haglöfs Night Run innan jag återvänder till Annika i Uppsala för några nätter i hennes lägenhet igen. Planen, om bakercystan kan hålla sig borta fortsatt, är att tävla igen i Uppsala på tisdagkväll. Mellan alla tävlingar ska jag hinna med besök hos moster i Sala, besök hos kusiner i Åkesta och en dejt med min lillprins Hugo och hans mamma/min älskade vän Sara.
Härliga dagar väntar framöver och om en dryg vecka blir jag även ett år äldre.

Tiden går fort när man har roligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>