Inne i vanliga rutiner igen.

Träningen är igång igen och det med besked. Igår genomförde jag två mycket bra pass, det ena i Sörskogs blöta myrar och det andra stakandes på rullskidor. Efter tre stakpass på lika många dagar, efter måndagens pass med Lina och dagens med DSA, är min överkropp lite småmör. Ett ök-styrka återstår idag innan jag får belasta benen lite mer igen in mot helgen.

På fredag springer jag Orsakajt’n 15km och i helgen har klubben läger i Moratrakten med omnejd. Klassiska intervaller i Bergkarlåsbackarna och ett varv på den fina Bjarnerundan ingår i planen. :)

Lite midsommar med familj och vänner ska jag också hinna med och extra mysigt att långhelgen inleds med 1årskalas hos min guldklimp Hugo imorgon. Tänk att det redan gått 1 år sedan min lillprins kom till världen. Otroligt!

20130619-140857.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>